FAIL (the browser should render some flash content, not this).

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ,

ДОБРЕ ДОШЛИ в шестият сезон на първата по рода си игра на баскетболна тематика в България. Станете баскетболен селекционер и направете своя отбор съставен от играчи от българското първенство. Участвайте с него в импровизиран шампионат. Опитайте се да го спечелите. Стани победител  и ще спечелиш съвременен цифров фотоапарат.
Пожелаваме ви приятни минути с играта на yambolbasketball.com
Всички ние сме съмишленици в обичта си към баскетбола. Това е още един наш начин да повишим интереса към баскетболната игра и сме убедени, че заедно ще го направим.

Бъди уникален, покажи ни какво можеш!

 
 
  Уточнение   КУПИ АБОНАМЕНТНА КАРТА
На 19.10.2013 г. ще започне новият сезон 2013/2014 на НБЛ, а с него и "ИГРАТА". Можете да започвате да правите своите селекции като част от състезателите са все още на проби или с недоуточнени покзатели и съответна цена. Всичко ще се изглади по време на сезона.Приятно забавление на всички   БК „Тунджа” – Ямбол пусна в продажба абонаментни карти за сезон 2013-14. В офиса на клуба в спортна зала „Диана” можете да закупите сезоните билети на следните цени: 20 лв. – за пенсионери и учащи 40 лв. – за местата под ложата 30 лв. – за масовите...