yambolbasketball.com
 
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
Untitled Document
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

редовен сезон, 9-ти кръг
СЪБОТА, 8 ДЕКЕМВРИ

ЯМБОЛ 92 vs. РИЛСКИ 88
стат |
видео | резюме

8-ми 2-6 | 7-ми 2-6
vs.
14 ДЕКЕМВРИ
/ПЕТЪК/

18.00 ЧАСА
ДИАНА АРЕНА
ЯМБОЛ
ЯМБОЛ @ ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ
редовен сезон, НБЛ
11-ти кръг

23 декември
/неделя/, 18.00
Универсиада
София
 
Untitled Document
АНДРЕЙ ИВАНОВ НАЙ-ДОБЪР ЗА БЪЛГАРИЯ
25 юли 2016
Завърши Европейското първенство по баскетбол за мъже 20, Дивизия „Б“. Българският национален отбор зае 18-то място. За отборът на България участие взе и младият ямболски баскетболист Андрей Иванов. Андрей впечатли с изявите си. В действителност той е най-добре представилият се български баскетболист на това Европейско първенство. Индексът му от +14.2 е най-висок от всички негови съотборници от националния отбор и 15-ти по стойност от всички участници на Европейското.
Андрей Иванов доказа, че е и най-добрият борец под кошовете в България на неговата възраст. След като пет пъти подред печелеше приза за най-добър борец на финалите на Държавните първенства за кадети и юноши ямболският баскетболист е и най-добрият по този елемент от играта в българският национален отбор и на международната надпревара. Той овладя 9.3 борби (3.5 в нападение и 5.8 в защита) и то само за 22.6 минути. Андрей е 6-ти по борби на цялото Европейско първенство. ранглиста
С изявата си на Европейското първенство Андрей Иванов затвърди добрите впечатленията на специалистите към него, които преди месец го поставиха на 3-то място в класацията за най-добър млад баскетболист в страната след Александър Везенков и 18-т годишния Йордан Минчев от Левски 2014.
Поздравления, Андрей за доброто представяне!

 


Untitled Document
 
Untitled Document