yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

ЯМБОЛ ВЕЧЕ С ЕЛЕКТРОНЕН ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН!
14 януари 2011

Като всеки уважаващ се професионален спортен клуб и Ямбол пускана на пазара свои фен артикули. Заедно с нашите приятели от електронния интернет магазин pazarlak.com ще се опитаме да развием пазара на този вид услуга.
За начало стартираме с тениски с къс и дълъг ръкав, с якичка и без якичка, като и със суйтчъти с качулка и без качулка от официалната колекция на Ямбол. Артикулите са с пет различни модела щампи и в тъмно син цвят.
В най-скоро време ще предложим и много други различни видове фен артикули, като задължително ще присъстват и автентичните потници на нашите играчи.
За сега може те да поръчвате и закупувате продуктите по интернет на електронния магазин. Връзката към него може да осъществите чрез банер поставен на видно място на началната страница на нашия сайт.
Доставка на поръчаните артикули е безплатна за пределите на град Ямбол, а за другите градове е според тарифите на спедиторската фирма. До края на януари закупилите фен артикули на Ямбол ще получат подарък – отборен календар на Ямбол 2011. Доставката за сега ще се осъществява в рамките на 5-7 работни дни.
Правим всичко възможно още на следващият домакински мач на Ямбол тези артикули за фенове да се предлагат и във фоайето на зала „Диана”.
Надяваме се, че ще възприемете добре нашето ново начинание и все повече от вас ще проявяват културата на привържениците на западните отбори. Желанието ни е да виждаме повечето от зрителите пълнещи Диана Арена с облекла и други артикули с емблемата на нашия обичан баскетболен отбор, като по този начин ще се идентифицирате като част от него.
Ние от своя страна ще направим така, че да ви предлагаме все по-качествени и красиви спортни артикули, които с удоволствие и гордост да носите и подарявате на ваши приятели и съмишленици.
Да си пожелаем успех на това ново за нас начинание. Той зависи много и от вашата съпричастност.


yambolbasketball.com