yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА!
5 май 2011

Ямбол победи Балкан като гост в първия мач от четвъртфиналната плейофна серия и така заличи домакинското предимство на своя опонент. Направихме първата крачка към полуфиналите. На 6 май /петък/ от 18.00 часа на Диана Арена трябва да направим и втората, по трудната.
Срещу нас имаме силен противник притежаващ класни и опитни баскетболисти готови на всичко да ни победят. Всеки съперник е най-опасен когато е притиснат до стената и няма място за отстъпление. В това положение поставихме тима от Ботевград, който няма да се предаде. Затова утре, на Гергьовден, нашите момчета както никога досега през сезона се нуждаят от своите верни фенове. Нека напълним фамозната ямболска арена и ги подкрепим.
В такива случаи се призовава присъстващите да превърнат в ад за противника обстановката в залата. Аз обаче ще ви призова за друго. Нека не създаваме ада, нека превъплътим РАЯ за ямболските момчета. Това означава да напълним Диана Арена, да дойдем с най-доброто си настроение, изпълнени с позитивизъм и готови да покажем нашата непоклатима вяра в успеха. От всяко наше действие да лъха оптимизъм , който да предадем на играчите ни. Всичко около нас е енергия, която си предаваме един на друг. Ако тя е позитивна хубавото ще се случи. А за да е такава трябва да я предизвикаме с мислите и действията си.
Ела те на Диана Арена за една прекрасна вечер в златисто-жълто. Облечете дреха в жълто. Сложете шапка, лента или кърпа с жизнерадостния цвят или само вземете предмет с цвета на домакинските екипи на отбора ни – картон, фолио, очила, перуки. За тези, които нямат фланелки в жълто може да закупите такива от фен-магазина ни във фоайето на залата с голяма отстъпка. По-смелите да изрисуват лицата и телата си. Други може да проявят талант и да направят плакати с текст и рисунка в подкрепа на своя любимец. Нека озарим залата, нека бъде светлина. Всичкото това добро настроение няма как да не подейства положително и стимулиращо на ямболските баскетболисти и силата ще бъде с тях. От там нататък те знаят как да ни зарадват. Ще остане само на светия празник да помолим и Св.Георги да бъде с нас по пътя и да ни помогне да се преборим с орисията си.
Готови ли сте да го направим? Аз, да, както и вие, нали?

yambolbasketball.com