yambolbasketball.com
с подкрепата на
       
news score@schedule statistics ranking team fanzone
         
 
yambolbasketball.com
ПРЕДИШЕН МАЧ
ПРЕДСТОЯЩ МАЧ
СЛЕДВАЩ МАЧ

СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 30-ти кръг
13 април 2024 /събота/ | Пловдив
ЯМБОЛ 72 @ АКАДЕМИК ПД. 74
видео | стат

9-ти 12-18 | 8-ми 12-18
@
СЕЗАМ НБЛ
19 април 2024
/петък/,
19:00 ч.
з. Триадица | София
ЯМБОЛ @ ШУМЕН
СЕЗАМ НБЛ | редовен сезон | 32-ри кръг
22 април 2024
/понеделник/,
19:00 ч.
Арена Шумен
 
Untitled Document

200 ЛЕВА ЗА КОШ ОТ ЦЕНТЪРА НА ШОУ МАЧЪТ
27 май
2008

Днес, от 18 часа, на Диана Арена ще се състои шоу мачът между Ямбол и Атлети в действие. Това е първият мач от турнето на американската формация в България. В него те ще играят с още пет елитни български отбора.
За нашият тим участие в мача ще вземат всички баскетболисти играли през сезона с изключение на Вадим Река. Мачът ще бъде използван от Ив.Чолаков да види в игра дошлият на проби в ямболския отбор от Сливен Стоян Петков. Той вече втори сезон е лидер в отбора на съседния на Ямбол град. През това първенство играещият на позиция „тежко крило” баскетболист има по 15.7 точки и 6.2 борби на мач. Индексът му на ефективност е +15.1. Ако бъде одобрен от нашия старши треньор, високият 198 см. играч ще бъде конкурент на играещият на този пост М.Хорозов.
Организаторите на демонстративния мач ще се постараят да направят истинско шоу. Ще се проведат конкурси за стрелба за три точки, а най-добрите „забивачи” от двата отбора ще ни демонстрират атрактивните си изпълнения. На полувремето един от зрителите в залата може да спечели 200 лв. ако вкара кош от центъра. На база входните билети, приходите от които ще отидат за детско-юношеската школа ще се тегли томбола. Наградите са осигурени от спонсорите Е KO Булпак и Сакарела. Голямата награда ще бъде сезонен билет за мачове на Ямбол през предстоящото първенство 2008-09. Един от нашите фенове ще спечели и оригинален екип на отбора ни.

Заповядайте на Диана Арена. Шоуто Ви е гарантирано.






yambolbasketball.com